Kaikki kohtaavat jossain elämänsä vaiheessa surua ja kriisejä. Kriisiä läpi käydessä perusturvallisuuden tunne heikkenee. Saatat kokea monenlaisia tunteita; avuttomuutta, hätää, ahdistusta, masentuneisuutta, unettomuutta, ärtyneisyyttä ja fyysisiä kipuja. Kriisin kokeminen on yksilöllistä. Ihmisen kyky jaksaa vaikeissa elämäntilanteissa on hyvin erilainen. Toiset tarvitsevat enemmän aikaa ja tukea toipuakseen. #onnillinenvuosi2019 #kriisit #kaikkitunteetonsallittuja #elamaon #Ohjaamo #Kemi #repost @keminkohtaamo

This entry was posted on 10/09/2019 at 11:31 by @ohjaamot . 7 tags, such as #onnillinenvuosi2019, #kriisit, #kaikkitunteetonsallittuja, #elamaon and #Ohjaamo where used on post, 18 people liked and 0 people left a comment up to now.

Show Instagram Profile Power Ohjaamot

Instant Engagement Rate

1.11 /10Percent of the audience who like or comment the posts

Instant Engagement Rate

1.11 /10
Kaikki kohtaavat jossain elämänsä vaiheessa surua ja kriisejä. Kriisiä läpi käydessä perusturvallisuuden tunne heikkenee. Saatat kokea monenlaisia tunteita; avuttomuutta, hätää, ahdistusta, masentuneisuutta, unettomuutta, ärtyneisyyttä ja fyysisiä kipuja. Kriisin kokeminen on yksilöllistä. Ihmisen kyky jaksaa vaikeissa elämäntilanteissa on hyvin erilainen. Toiset tarvitsevat enemmän aikaa ja tukea toipuakseen. 
#onnillinenvuosi2019 #kriisit #kaikkitunteetonsallittuja #elamaon #Ohjaamo #Kemi #repost @keminkohtaamo
Show Ohjaamot ( @ohjaamot ) Stories and Highlights