#7 Kan du huske første gang, du holdt et levende dyr? Følelsen af pels, skæl, fjer eller en våd snude? Det er helt særligt for børn at holde et levende dyr. Er det koldt, varmt, blødt eller hårdt? Børn er gode til at være nysgerrige og vise omsorg for dyr. I kan skabe fortællinger sammen Hvad spiser det? Hvor stor kan det blive? Hvor bor det? Hvem er dets mor? . . . . Der er masser af oplevelser for børn i naturen. Følg med i Børnenes #Naturkanon her, så du kan blive inspireret til at komme mere ud. #børngrorinatur #naturchallenge #ferieidetfri #naturfan @nordeafonden

This entry was posted on 15/07/2019 at 09:00 by @friluftsraadet . 6 tags, such as #7, #Naturkanon, #b, #naturchallenge and #ferieidetfri where used on post, 35 people liked and 0 people left a comment up to now.

Show Instagram Profile Power Friluftsrådet

Instant Engagement Rate

1.72 /10Percent of the audience who like or comment the posts

Instant Engagement Rate

1.72 /10
#7 Kan du huske første gang, du holdt et levende dyr? Følelsen af pels, skæl, fjer eller en våd snude?

Det er helt særligt for børn at holde et levende dyr. Er det koldt, varmt, blødt eller hårdt? Børn er gode til at være nysgerrige og vise omsorg for dyr. 
I kan skabe fortællinger sammen Hvad spiser det? Hvor stor kan det blive? Hvor bor det? Hvem er dets mor?
.
.
.
.
Der er masser af oplevelser for børn i naturen. Følg med i Børnenes #Naturkanon her, så du kan blive inspireret til at komme mere ud. 
#børngrorinatur #naturchallenge #ferieidetfri #naturfan @nordeafonden
Show Friluftsrådet ( @friluftsraadet ) Stories and Highlights