1. Ei kliseitä! -Älä kirjoita olevasi ”oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä, joka tulee kaikkien kanssa toimeen”, koska niin kirjoittavat kaikki muutkin. Olisitko sittenkin vaikka idearikas, mukautuva tai energinen? Tai vielä parempaa: kerro näistä ominaisuuksistasi esimerkein. 2. Kerro CV:ssä edellisten työpaikkojen huippuhetkistä! - Ansioluettelossa on yleensä edellisten työpaikkojen kohdalla yrityksen nimi, titteli, työsuhteen ajankohta sekä lyhyt kuvaus työtehtävistä. Lisäksi kannattaa kirjoittaa missä asioissa onnistuit, mistä sait kiitosta ja mistä olet ylpeä juuri kyseisessä työssä. 3. Lisää CV:n alkuun tiivis esittely osaamisestasi! - Tutki hakemasi tehtävän kuvauksessa esitettyjä odotuksia tulevalle työntekijälle ja suhteuta esittelyteksti näihin odotuksiin. Jos haet esimerkiksi varastotyöntekijän paikkaa ja työn kuvauksessa vaaditaan paineensietokykyä ja reipasta työotetta, käytä näitä sanoja myös kuvauksessa. #espoo #ohjaamotalo #viikonvinkki #cvkuntoon #työnhakija #Ohjaamo #repost @ohjaamotalo

This entry was posted on 24/06/2019 at 08:47 by @ohjaamot . 7 tags, such as #espoo, #ohjaamotalo, #viikonvinkki, #cvkuntoon and #ty where used on post, 29 people liked and 0 people left a comment up to now.

Show Instagram Profile Power Ohjaamot

Instant Engagement Rate

1.81 /10Percent of the audience who like or comment the posts

Instant Engagement Rate

1.81 /10
1. Ei kliseitä!
-Älä kirjoita olevasi ”oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä, joka tulee kaikkien kanssa toimeen”, koska niin kirjoittavat kaikki muutkin. Olisitko sittenkin vaikka idearikas, mukautuva tai energinen? Tai vielä parempaa: kerro näistä ominaisuuksistasi esimerkein.
2. Kerro CV:ssä edellisten työpaikkojen huippuhetkistä!
- Ansioluettelossa on yleensä edellisten työpaikkojen kohdalla yrityksen nimi, titteli, työsuhteen ajankohta sekä lyhyt kuvaus työtehtävistä. Lisäksi kannattaa kirjoittaa missä asioissa onnistuit, mistä sait kiitosta ja mistä olet ylpeä juuri kyseisessä työssä.
3. Lisää CV:n alkuun tiivis esittely osaamisestasi!
- Tutki hakemasi tehtävän kuvauksessa esitettyjä odotuksia tulevalle työntekijälle ja suhteuta esittelyteksti näihin odotuksiin. Jos haet esimerkiksi varastotyöntekijän paikkaa ja työn kuvauksessa vaaditaan paineensietokykyä ja reipasta työotetta, käytä näitä sanoja myös kuvauksessa. #espoo #ohjaamotalo #viikonvinkki #cvkuntoon #työnhakija #Ohjaamo #repost @ohjaamotalo
Show Ohjaamot ( @ohjaamot ) Stories and Highlights